Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Macrona Tokat / Hl0f5 Puwmcyim : Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı.

Macrona Tokat / Hl0f5 Puwmcyim : Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı.. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafının. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu. Fransa cumhurbaşkanı macron'a tokat fransa cumhurbaşkanı macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için gerçekleştirdiği bir ziyaret esnasında saldırıya uğradı.

Fransa cumhurbaşkanı macron saldırıya uğradı. Söz konusu kişinin macron'a tokat attığı an saniye saniye çevredeki kameralar tarafından kayıt altına alındı. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından tokat atılan macron'un korumaları duruma derhal müdahale ederken yetkililer fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu. Yakın korumalar macron'u uzaklaştırırken, saldırgan erkek ve bir kişi gö.

Nay2depwmjdbpm
Nay2depwmjdbpm from i2.milimaj.com
Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Macron, bariyerlerin arkasında bulunan insanlara yaklaştığı sırada, kahrolsun macron yönetimi diyen bir kişinin tokadına maruz kaldı. Fransa cumhurbaşkanı macron, uğradığı tokatlı saldırıya ilişkin, eylemlerde ve söylemlerde şiddet ve nefret olmamalı, aksi takdirde demokrasinin kendisi tehdit haline gelir dedi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Güvenlik görevlileri bu kişiye hemen müdahale edip macron'u da olay yerinden uzaklaştırdı. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından tokat atılan macron'un korumaları duruma derhal müdahale ederken yetkililer fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı.

Macron, bariyerlerin arkasında bulunan insanlara yaklaştığı sırada, kahrolsun macron yönetimi diyen bir kişinin tokadına maruz kaldı.

Güvenlik görevlileri bu kişiye hemen müdahale edip macron'u da olay yerinden uzaklaştırdı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlik sırasında saldırıya uğradı. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı. Sol eliyle tuttu sağ eliyle şrak diye tokat attı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokatlandı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafının. Fransa cumhurbaşkanı macron saldırıya uğradı.

Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Macron, bariyerlerin arkasında bulunan insanlara yaklaştığı sırada, kahrolsun macron yönetimi diyen bir kişinin tokadına maruz kaldı. Fransa cumhurbaşkanı macron, uğradığı tokatlı saldırıya ilişkin, eylemlerde ve söylemlerde şiddet ve nefret olmamalı, aksi takdirde demokrasinin kendisi tehdit haline gelir dedi. O saldırganın avrupa tarihi dövüş sanatları hema. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu.

Cumhurbaskani Erdogan Dan Macron A Tokat Gibi Cevap
Cumhurbaskani Erdogan Dan Macron A Tokat Gibi Cevap from cdn.yeniakit.com.tr
Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, güneydoğu fransa gezisi sırasında bir kişi tarafından tokatlandı. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı. Macron, drome'da ziyaret ettiği bir etkinlikte bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Söz konusu kişinin macron'a tokat attığı an saniye saniye çevredeki kameralar tarafından kayıt altına alındı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlik sırasında saldırıya uğradı.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Macron, drome'da ziyaret ettiği bir etkinlikte bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı. Söz konusu kişinin macron'a tokat attığı an saniye saniye çevredeki kameralar tarafından kayıt altına alındı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokatlandı. Fransa cumhurbaşkanı macron, uğradığı tokatlı saldırıya ilişkin, eylemlerde ve söylemlerde şiddet ve nefret olmamalı, aksi takdirde demokrasinin kendisi tehdit haline gelir dedi. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu. Tokatlama anına ilişkin görüntülerde, tokat atan kişiye korumalar. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafının. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi. Yakın korumalar macron'u uzaklaştırırken, saldırgan erkek ve bir kişi gö. Fransa cumhurbaşkanı macron, ülkesinin drome bölgesini ziyareti esnasında kalabalıkta bulunan bir kişi tarafındn ani bir hareketle tokatlanmıştı. Macron, bariyerlerin arkasında bulunan insanlara yaklaştığı sırada, kahrolsun macron yönetimi diyen bir kişinin tokadına maruz kaldı.

Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Fransa cumhurbaşkanı macron, ülkesinin drome bölgesini ziyareti esnasında kalabalıkta bulunan bir kişi tarafındn ani bir hareketle tokatlanmıştı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için korumaları eşliğinde yürüyen emmanuel macron, selamlaşmak için kendisini bekleyenlerin yanına. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafının. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı.

Pmvfricx Sad2m
Pmvfricx Sad2m from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı. Söz konusu kişinin macron'a tokat attığı an saniye saniye çevredeki kameralar tarafından kayıt altına alındı. Macron, bariyerlerin arkasında bulunan insanlara yaklaştığı sırada, kahrolsun macron yönetimi diyen bir kişinin tokadına maruz kaldı. Macron, drome'da ziyaret ettiği bir etkinlikte bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Fransa cumhurbaşkanı macron, ülkesinin drome bölgesini ziyareti esnasında kalabalıkta bulunan bir kişi tarafındn ani bir hareketle tokatlanmıştı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlik sırasında saldırıya uğradı.

Drome'a resmi ziyarette bulunan fransa liderine, bir erkek tokat attı ve o anlar sosyal medyada yayınlandı.

Fransa cumhurbaşkanı macron, ülkesinin drome bölgesini ziyareti esnasında kalabalıkta bulunan bir kişi tarafındn ani bir hareketle tokatlanmıştı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron'a, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı macron'a tokat fransa cumhurbaşkanı macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından tokat atılan macron'un korumaları duruma derhal müdahale ederken yetkililer fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Sol eliyle tuttu sağ eliyle şrak diye tokat attı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, güneydoğu fransa gezisi sırasında bir kişi tarafından tokatlandı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda kullandığı nara olarak kalabalıktan bir kişi bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Tokatlama anına ilişkin görüntülerde, tokat atan kişiye korumalar. Macron, drome'da ziyaret ettiği bir etkinlikte bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı.

Yakın korumalar macron'u uzaklaştırırken, saldırgan ve bir kişi macron. Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı.